Cazador Probow Hockeystick

Categories: /12 mei 2016

Cazador Probow Hockeystick

Prijzen:

45% carbon: € 95.00

75% carbon: € 135.00

95% carbon: € 159.00

 

Probow

De ProBow van Cazador is de perfecte allround stick. De wat hogere boog samen met het wat lagere zwaartepunt zorgen samen voor de perfecte balans tussen stijfheid en gevoel. Het lage zwaartepunt resulteert daarnaast in een harde slag, flats en push. De Silica coating op de haak laat de bal aan je stick kleven wat dribbelen extreem gemakkelijk maakt.

Advies

Voor de wat meer ervaren speler raden we de 95% Carbon stick aan vanwege de hoge stijfheid. Mocht je wat minder snelheid en wat meer controle echter fijn vinden, dan zou je het beste kunnen kiezen voor de 75% Carbon variant. En mocht je maximale controle op het veld willen dan kan je kiezen voor de 45% Carbon stick.

Grip Technologie

Onder iedere grip zit een AntiShock Foam voor extra balgevoel, ook zorgt het voor maximale comfort en minimale trilling. De PU grip die we gebruiken is een Soft Touch grip die extreem lekker in de hand ligt.

Zeer fijne soepel hockeystick van Cazador. De buiging van 24mm zit bij de probowbow iets hoger dan de bij de lowbow.

De stick is ideaal voor verdedigers en middenvelders.

Met de Cazador probow haal je door de hoge stijfheid haal je enorm veel kracht uit de stick. Daarnaast is deze Cazador probow stick ideaal voor 3d skills en lift bewegingen. De haak van de stick is vrij dun uitgevoerd, dit samen met de extra coating op de haak resulteert in optimale balcontrole.

 

Cazador Pronbow hockeystickCazador probow hockeystickCazador probow hockeystick